Lingolar Språkskola Sverige

Språksemester i Sverige

Språkkurser i vackra Småland 

Vill du lära dig svenska i Sverige och dra nytta av alla fördelar?  Du lär känna landet och dess invånare samtidigt som du övar dig på det svenska språket i en naturlig miljö. 

Här hittar du ett befintligt erbjudande, men självklart kan även andra tider bokas på begäran. Här är också olika typer av lektioner möjliga, till exempel individuella lektioner, intensivundervisning, partnerlektioner eller grupplektioner.


Hej och välkomna!  

Kursen riktar sig till nybörjare och kräver inga grundläggande förkunskaper. Läroboken Rivstart används som undervisningsmaterial och extra material som är speciellt utformat  till denna lärobok optimerar lektionerna. I slutet av kursen får studenterna en sammanfattning av undervisningsinnehållet vilket senare kan användas som grund för fortsatt lärande.  

Välkommen till våra språkkurser i Sverige. Vi hjälper dig gärna med inlärningen av det svenska språket. Njut av alla fördelar och lär dig svenska i Sveriges vackra natur och kultur. Säkert kommer du att tycka att det är roligt att lära sig svenska! 


Svenska A1 för nybörjare utan förkunskaper  

20 lektioner (900min) , mån-fred 9.00-12.30 , 4 lektioner per dag (fika ingår)

Start: September / Oktober  23 - tid och vecka efter överenskommelse


Lärobok: Rivstart Textbok A1+A2 

Publiceringsår 25 april 2014.

Förlag; Natur Och Kultur,Stockholm  ISBN 978-91-2745420-2

‍ 

Läroboken ingår inte i priset och måste ordnas av deltagarna.


I kurspriset ingår undervisning och extra material. Lektionerna äger rum i Lingolars lokaler.  Resor och boende ingår inte i priset och måste ordnas av deltagarna själva.  Vi tipsar dig gärna angående frågor kring din bokning!

aktuella kurser

Kurspris/ person

4100 sek

Prisvärda och modernt inredda boenden ligger vid utkanten av Målilla, mitt i naturen, men ändå inte långt ifrån Lingolars språkskola såsom roliga utflyktsmål och shoppingmöjligheter. Vi tipsar dig gärna vid frågor om din bokning !

Vi kan även ge dig tipps och  idéer till utflykt och aktivitet så att du enkelt kan pröva och utöka dina språkkunskaper utöver undervisningstillfällena.

Smålands natur, med sina små byar påminner om Pippi Långstrump och Michel från Lönneberga och uppmuntrar till aktivitet och utflykt. Vi på Lingolar har därför sammanställt en rad utvalda resetips.

Uppfyller vårt kursutbud inte dina önskemål? 

Låt oss gärna veta det!

Våra priser- språkkurser i Sverige

Individuell undervisning                    Partnerlektioner                        Grupplektioner       

   20 UE / 7000 sek                                 20 UE / 7000 sek                     20 UE / 4200 sek                    

En UE/ undervisningsenhet motsvarar 45 minuter.

Priserna gäller per person.

   Lingolar    0046 767087937 

This website uses cookies. Please read ourprivacy policy /Datenschutzbestimmung/  data for more details.

No

OK