Lingolar Språkskola Sverige
Telefonsymbol
e-mail Symbol

Språkskola Lingolar

Online- Kurser, Språksemester,

Språktjänster  


 Kurser i Svenska Online

Priskampanj

Lingolar Språkskolan, online kurser, språksemester, språktjänster, Titelbild Schweden

Lingolar, den personliga språkskolan för det svenska och tyska språket.

Lingolar - Online Språkkurser

Välkommen till våra spännande online-kurser! Upptäck glädjen av det svenska och tyska språket tillsammans med oss.  Språkundervisningen online finns i olika undervisningsformat. Grupplektioner erbjuder ett kostnadseffektivt sätt för att skaffa sig språkkunskaper i en grupp och alternativt finns det även enskilda lektioner, som är särskilt anpassade till individuella behov och förmågor.  Vår undervisning genomförs av högt kvalificerade lärare med lång erfarenhet som talar språket på nästan modersmålsnivå. De har också en akademisk examen i sitt undervisningsspråk. Våra kurser följer riktlinjerna i den europeiska referensramen för språk (CEFR) och  bilder basen  inom inlärningsspråket.  Fördjupa dig i en unik inlärningsupplevelse och utöka dina språkkunskaper hos  oss.

‍        Lär dig svenska online

Njut av fördelarna med att lära dig svenska bekvämt hemifrån genom att följa  inbjudningar till online-lektioner veckovist. Vi använder noggrant utvalt läromaterial som grund för våra lektioner, samt kompletterande material som är speciellt utformat för att lära sig svenska. Våra kurser täcker olika inlärningsnivåer och områden och fokuserar på aspekter som hörförståelse, uttal, muntlig kommunikation och argumentation, grammatik och kultur.

‍        Lär dig tyska online

Upptäck flexibiliteten och bekvämligheten med våra online-kurser. Lär dig det tyska språket hemifrån med hjälp av kvalificerade lärare. Våra interaktiva undervisningslektioner ger dig möjlighet att förbättra din språknivå och att utveckla dina kunskaper i det tyska språket. Börja din språkresa med att lära dig tyska redan idag!

Oavsett om du behöver lära dig tyska inom ditt yrke eller för din semester i ett tyskspråkigt land - våra kurser skräddarsys efter våra elevers individuella behov.

Lingolar - Språksemester i Sverige

           Lär dig svenska i Sverige i vackra Småland

Njut av din semester i Sverige och lär dig samtidigt det svenska språket! Dyk in i en spännande kombination av språkinlärning och semester. Utforska landet och dess invånare och öva språket i en autentisk miljö. På så sätt har du möjlighet att fördjupa dina språkkunskaper genom kulturella evenemang och utflykter.

Vår språkundervisning äger rum på Lingolar språkskola i den idylliska regionen Småland i Sverige. Vi erbjuder både enskild undervisning och grupplektioner. Vårt program passar perfekt för de som söker en varierad läroupplevelse och optimala förutsättningar. Det är också ett bra val för dem som vill lära sig svenska av yrkesmässiga skäl. Självklart är även Sverigeentusiaster varmt välkomna!

Vi anpassar undervisningen efter dina behov och svarar på frågor om reseplaneringen. Vi hjälper dig gärna med att boka bekväma och prisvärda boenden i närheten. Våra språkkurser erbjuder både fasta lektionstider och flexibla, individuella tider för att möjliggöra ditt deltagande på en språkkurs i Sverige.

ta reda på mer
till bildgalleriet

Lingolar - Språktjänster


Behöver du hjälp med myndighetsärenden som telefonsamtal eller liknande? Har du svårigheter att kommunicera på svenska? 

De engagerade medarbetarna på Lingolar hjälper dig med en personlig service. Dessutom erbjuder vi översättningstjänster från svenska till tyska, och tyska till svenska. För att få mer information om vårt arbete och priser, vänligen skicka ett meddelande till oss. Vi kommer att besvara dina frågor omgående.

skicka meddelande

Lingolar - Kontakt

Zitattecken

Vårt motto:

Det viktigaste är att ha roligt när man lär sig! Det vi gör med glädje har en hög effektivitet.

teacher and contact

Kontakta oss gärna för mer information och förfrågningar. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi talar tyska, svenska och engelska. 

   Lingolar    0046 767087937 

This website uses cookies. Please read ourprivacy policy /Datenschutzbestimmung/  data for more details.

No

OK